Site-ul www.lumeahocuspocus.com este detinut de catre Sc Family Euro Games SRL.
Nume companie S.C. FAMILY EURO GAMES S.R.L
Nr. Inregistrare ORC Dolj J16/1340/2020
CUI 42876090
Banca LIBRA BANK
Cont bancar RO47BREL0002002481640100
Sediu social Bdul Dacia, nr 96, bloc F6, scara 2, Et 7, ap 31, Craiova, Dolj

(*sediul social are destinatie de birou si nu reprezinta magazinul fizic al LumeaHocusPocus)

SC Family Euro Games SRL , administratorul site-ului are dreptul de a face modificari informatiilor transmise mai jos, de a efectua modificari in continutului site-ului lumeahocuspocus.com, modificari referitoare la continut, structura, de a intrerupe sau suspenda activitatea pe site, fara o notificare prealabila a clientilor site-ului lumeahocuspocus.com.

Continutul site-ului www.lumeahocuspocus.com, este proprietatea SC Family Euro Games SRL si/sau a partenerilor si furnizorilor sai. Prin continut, se intelege ca sunt incluse, fara a se limita, texte, logo, elemente grafice, imagini, baza de date, design web, etc. Aceste aspecte sunt protejate de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea
industrial si intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC Family Euro Games Srl, a continutului site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

In momentul efectuarii comenzii, datele tale personale introduse vor fi folosite de catre Family Euro Games SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile solicitate in momentul efectuarii comenzii si/sau crearii contului, sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor, trimiterea de newsletter.

Nu facem publice si /sau nu vindem informatiile referitoare la datele tale personale fara acordul tau explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate ale acestora, conform reglementarilor legale in vigoare.

Family Euro Games SRL nu este responsabila pentru erorile aparute in urma neglijentei tale privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei de pe site-ul www.lumeahocuspocus.com. Iti recomandam sa nu divulgi aceste informatii. NU ne asumam repsonsabilitatea pentru pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de erori sau defectiuni ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.lumeahocuspocus.com. Nu garantam faptul ca site-ul, serverele sau e-mail-urile transmise nu contin virusi.

GARANTII

Produsele comercializate de catre SC Family Euro Games SRL beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si se livreaza in ambalajele originale si provin din sursele precizate de catre fiecare producator in parte.Garantia comerciala nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului.

Promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara in limita stocului disponibil.
Ofertele promotionale nu se pot cumula pe aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda si nu se aplica la produsele cu pret redus. Aceste promotii pot fi intrerupe oricand, fara notificare prealabila.