Povestea Lumii Hocus Pocus

Bine ai venit! Eu sunt Elena si ofer timp mamelor. Timp ca sa se poata conecta cu ele pentru ca apoi sa se poata conecta mai usor cu cei mici, timp prin simplificarea procesului de cautare a jucariilor potrivite pentru copilul lor.

Cred ca cea mai mare provocare a vietii de parinte este gasirea unui echilibru in privinta informatiilor transmise copiilor nostri.

Cand s-a nascut primul meu copil, grozava Ava, printe multele aspecte coplesitoare referitoare la cresterea si dezvoltarea copilului, am fost pusa in fata multitudinii de jucarii si jocuri existente pe piata.
Aveam nevoie de timp de calitate cu fiica mea, aveam nevoie de timp pentru mine si am cautat jucarii menite sa ma ajute. Apoi s-a nascut cel de-al doilea copil, super Anya. Si aveam nevoie sa ne conectam toate 3, stiam ca prin joc voi face procesul de acomodare mult mai usor.

Dar, Ce jocuri? Ce jucării? Sunt sigure jocurile alese, le stimulează suficient? Sau mai mult le suprastimuleaza? Sunt potrivite pentru vârstă lor? Materialele de calitate?

Cred că înțelegi la ce mă refer și sunt sigură că ai întâmpinat aceleași probleme de când ești părinte. De-a lungul timpului, am căutat jocuri care să le stimuleze imaginația, să le dezvolte abilitățile cognitive, să le ajute să fie creative și, de ce nu, să le mențină interesul mai mult timp.

Asa s-a nascut Lumea Hocus Pocus. Un spatiu virtual creat ca sa iti ofere timp.
Găsești aici recomandările mele și scopul meu este să te ajut să găsești jocurile potrivite pentru copilul tău pentru că știu că poate fi copleșitor să alegi din multitudinea de produse disponibile pe piață.
Aici găsești jocuri care te vor ajuta să va conectați, care îi vor ajută pe cei mici să se conecteze, colaboreze între ei, îi vor ajuta fie preocupați de o activitate mai mult timp, astfel încât tu să te poți ocupă de ține și de nevoile tale.

Prin acest proiect mi-am propus să ofer calitate, pentru că știu cât de important e pentru tine ca jucăriile și jocurile copilului tău să fie sigure; Hocus Pocus reprezintă convingerea că putem evolua prin educație, cunoaștere și valorificare maximă a resurselor