Returnarea fara un motiv anume

E in regula daca te razgandesti, e normal si e legal 🙂
In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, in calitate de client al www.lumeahocuspocus.com poti returna produsele cumparate, in ambalajul original,  fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati.
Poti solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) – adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. Iti vom inapoia contravaloarea produsului/produselor in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate in starea mentionata mai sus.

 

RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

In momentul primirii comenzii, daca observi probleme de functionare ale produsului poti solicita returnarea acestuia/acestora.
Returnarea produsului/produselor se face numai in ambalajul original nedeteriorat impreuna cu documentele originale ale comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina distribuitorului.


Nu se poate invoca garantia in conditiilie utilizarii improprii sau incorecte ale produsului.


Rambursarea va fi efectuata dupa ce primim inapoi produsele sau pana in momentul in care primim de la tine dovada ca produsele s-au trimis inapoi.
Expedierea returului se face la adresa pe care o vei primi in scris, prin e-mail, imediat dupa ce confirmi in scris ca doresti sa returnezi produsul/produsele. Termenul de rambursare a sumei achitate, de 3-15 zile, este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile pentru rambursare. Costul transportului in vederea returnarii produsului, este suportat de catre client.

Vezi formular retur aici


DAUNE LA TRANSPORT

Daca produsele primite prezinta defecte datorate transportului, te rog sa reclami aceste daune la contact@lumeahocuspocus.com in maxim 12 ore de la primirea produselor.

Rambursarea sumei achitate, pentru plata cu cardul, va fi efectuata pe acelasi card utilizat la efectuarea platii, in 3-15 zile de la acceptarea returului.