COMANDA


Produsele se pot comanda online sau telefonic.
Pentru comanda telefonul, ne poti contacta la numarul 0756461482, de luni pana vineri in intervalul orar 08.00 – 19.00

Ai posibilitatea sa iti creezi cont pe site, util pentru o identificare rapida a comenzilor. In plus, la urmatoarea comanda nu va mai trebui sa completezi informatiile de facturare si livrare.

Comanda minima 50 lei.

LIVRARE


Livrarea produselor se face prin curier, termenul standard de livrare fiind de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate in stoc.
Pentru produsele disponibile la comanda vei fi contactat telefonic sau e-mail pentru a estima o data ulterioara de livrare.
Te rog sa tii cont de faptul ca in perioadele aglomerate (Craciun, Paste, Black Friday etc), sau ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile, pot aparea intarzieri in efectuarea livrarilor.

Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin curier este gratuit. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 200 lei, taxa de transport este 16 lei.
Ca exceptie, in situatii extraordinare, produsele se pot trimite prin Posta Romana. Te rog sa ma contactezi in acest sens, inainte de plasarea comenzii.

Produsele vor fi livrate in ambalajele originale, impachetate suplimentar astfel incat sa fie protejate pe durata manipularii si transportului.

Ai la dispozitie 3 modalitati de plata, astfel poti alege pe cea care ti se potriveste.

 

Plata ramburs

Plata se efectueaza in numerar, in momentul livrarii produsului/produselor prin intermediul reprezentatului firmei de curierat.

Plata online

Varianta recomandata, simpla si rapida, plata online se realizeaza prin intermediul cardului de credit/debit prin procesatorul de plati securizate. Pentru platile online, cu card debit/credt, tranzactia nu este comisionata.
Nu avem acces la datele cardului tau debit/credit folosit pentru plata online. Aceste date sunt solicitate de platforma de plati securizata doar in scopul procesarii tranzactiei.

Plata prin transfer bancar

Plata se face prin ordin de plata, la orice banca, daca ai un cont current/card sau prin intermediul internet banking. Informatiile pentru plata vor fi mentionate pe facture proforma emisa, aferenta comenzii tale. Termenul pentru efectuarea platii este de 3 zile, timp in care produsele selectate de
tine raman rezervate. Comanda va fi expediata dupa ce se transmite prin e-mail dovada platii.